Meteen naar de inhoud

Ik ben Nele

Hallo! 

mijn naam is Nele Gabriels en ik ben 17 jaar

Ik weet al heel mijn leven lang dat ik 22Q11 heb waardoor dit voor mij ‘normaal’ is. Ik heb nooit een ander leven geweten en ik zou het ook niet willen denk ik. 22Q11 is een deel van mijn leven en dat zal altijd zo blijven. Bij mijn geboorte heb ik een aantal operaties moeten ondergaan vertelden mijn ouders me aangezien ik een open verhemelte had waardoor ik niet kon slikken. Daardoor ben ik ook naar de logo moeten gaan. Op school zit ik in een BSO richting waar ik Horeca volg aangezien ik later een eigen restaurant zou willen hebben. Ook lees ik heel graag als ik lees ben ik precies in een andere wereld. 

Ik ben niet zo sociaal naar andere mensen toe want ik ben graag op mezelf als je mij zou laten kiezen zou ik elk moment van de dag met mijn neus in de boeken zitten. Ik probeer zelf ook een boek te schrijven want dat is ook een van mijn dromen om ooit een boek uit te brengen. Hoe cool zou dat zijn? Iemand met 22Q11 die een boek uitbrengt? 

Ik ben misschien niet zo sociaal naar ‘vreemden’ toe maar zodra je me kent ben ik echt een babbelkous en dan praat ik ook alleen maar over Harry Potter. Ik maak graag nieuwe kennissen via social media die dezelfde interesses hebben als mij en ik zou ook dolgraag iemand ontmoeten die hetzelfde heeft als mij en die dezelfde leeftijd heeft. Met een mama die ook 22Q11 heeft is het wel leuk in huis ik ben al blij dat ik niet de enigste ben die het heeft in ons huishouden. Ook vind ik het super dat Mama en Papa allebei heel hard achter me staan en me steunen met 22Q11 zo zijn we bijvoorbeeld al naar veel evenementen gegaan van 22Q11. Mijn zus is ook geweldig mee met het idee dat ik 22Q11 heb. Ik zou het zo niet anders willen hebben.

Nele Gabriëls, 12 november 2022

Deel dit bericht op sociale media!